rêgistêr

rêgistêr

basa JawaBesut

rêgistêr

  1. (Wl) krama/ngoko lis cathêtan.







Kata kunci/keywords: arti rêgistêr, makna rêgistêr, definisi rêgistêr, tegese rêgistêr, tegesipun rêgistêr

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.