rèstan

rèstan

basa JawaBesut

rèstan

  1. (Wl) krama/ngoko tunggakan, turahan.







Kata kunci/keywords: arti rèstan, makna rèstan, definisi rèstan, tegese rèstan, tegesipun rèstan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.