rèm

basa JawaBesut

rèm

  1. (Wl) krama/ngoko piranti jêpitan ing rodha kanggo ngêndhêgake;







Kata kunci/keywords: arti rèm, makna rèm, definisi rèm, tegese rèm, tegesipun rèm

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.