putbalbon

putbalbon

basa JawaBesut

putbalbon

  1. (Wl) krama/ngoko pakumpulan bal-balan.







Kata kunci/keywords: arti putbalbon, makna putbalbon, definisi putbalbon, tegese putbalbon, tegesipun putbalbon

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.