puslir

puslir

basa JawaBesut

puslir

  1. (Wl) krama/ngoko saradhadhu lumrah.







Kata kunci/keywords: arti puslir, makna puslir, definisi puslir, tegese puslir, tegesipun puslir

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.