purwarês

purwarês

basa JawaBesut

purwarês

  1. (Wl) pc kang maju ingarêp (tmr. bal-balan).







Kata kunci/keywords: arti purwarês, makna purwarês, definisi purwarês, tegese purwarês, tegesipun purwarês

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.