promotor

promotor

basa JawaBesut

promotor

  1. (Wl) pc kang ada-ada.







Kata kunci/keywords: arti promotor, makna promotor, definisi promotor, tegese promotor, tegesipun promotor

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.