poswisêl

poswisêl

basa JawaBesut

poswisêl

  1. (Wl) krama/ngoko kiriman dhuwit mêtu ing pos.







Kata kunci/keywords: arti poswisêl, makna poswisêl, definisi poswisêl, tegese poswisêl, tegesipun poswisêl

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.