portêpèl

portêpèl

basa JawaBesut

portêpèl

  1. (Wl) krama/ngoko bangsaning èblèk wadhah layang lsp.







Kata kunci/keywords: arti portêpèl, makna portêpèl, definisi portêpèl, tegese portêpèl, tegesipun portêpèl

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.