polong

basa JawaBesut

polong krama/ngoko

  1. woh cêngkèh;
  2. bangsaning kacang, kapri lsp.







Kata kunci/keywords: arti polong, makna polong, definisi polong, tegese polong, tegesipun polong

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.