podhêng

podhêng

basa JawaBesut

podhêng

  1. (Wl) krama/ngoko araning panganan.







Kata kunci/keywords: arti podhêng, makna podhêng, definisi podhêng, tegese podhêng, tegesipun podhêng

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.