plungsungan

plungsungan

basa JawaBesut

plungsungan

  1. êngg krama/ngoko wlungsungan (ula lsp).







Kata kunci/keywords: arti plungsungan, makna plungsungan, definisi plungsungan, tegese plungsungan, tegesipun plungsungan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.