basa JawaBesut

plat (Wl) krama/ngoko

  1. blebekan (lêmbaran) sèng lsp;
  2. blèg lsp. ditulisi ciri angka, jênêng lsp. (ing montor, kreta lsp);
  3. piringan gramopon.







Kata kunci/keywords: arti plat, makna plat, definisi plat, tegese plat, tegesipun plat

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.