plaksègêl

plaksègêl

basa JawaBesut

plaksègêl

  1. (Wl) krama/ngoko sègêl dianggo pikêncêng nalikane tampan-tinampan dhuwit lsp.







Kata kunci/keywords: arti plaksègêl, makna plaksègêl, definisi plaksègêl, tegese plaksègêl, tegesipun plaksègêl

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.