peso

basa JawaBesut

peso

  1. êngg krama/ngoko lading.








Kata kunci/keywords: arti peso, makna peso, definisi peso, tegese peso, tegesipun peso
  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.