pelo

basa JawaBesut

pelo

  1. krama/ngoko ora cêtha pakêcapane tmr. gunêman (kaya bocah cilik, wong lara bangêt lsp).







Kata kunci/keywords: arti pelo, makna pelo, definisi pelo, tegese pelo, tegesipun pelo

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.