pati

basa JawaBesut

pati

  1. br bangêt-bangêt;;
Kacocogna karo kêpati.







Kata kunci/keywords: arti pati, makna pati, definisi pati, tegese pati, tegesipun pati

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.