pastur

pastur

basa JawaBesut

pastur

  1. (Wl) krama/ngoko ngulama pamomonging wong-wong Katulik;







Kata kunci/keywords: arti pastur, makna pastur, definisi pastur, tegese pastur, tegesipun pastur

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.