pasar

pasar

basa JawaBesut

pasar

  1. krama/ngoko ak mênyang ing pasar;







Kata kunci/keywords: arti pasar, makna pasar, definisi pasar, tegese pasar, tegesipun pasar

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.