pasang bêndera

basa JawaBesut

pasang bêndera krama/ngoko

  1. ngêdêgake bêndera;
  2. ent nêdya ngraman, nêdya wani.







Kata kunci/keywords: arti pasang bêndera, makna pasang bêndera, definisi pasang bêndera, tegese pasang bêndera, tegesipun pasang bêndera

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.