Tuduhaké menu pokok

para

basa JawaBesut

para

  1. wong-wong kang ...








Kata kunci/keywords: arti para, makna para, definisi para, tegese para, tegesipun para
  sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org