pandhêmèn

pandhêmèn

basa JawaBesut

pandhêmèn

  1. (Wl) krama/ngoko bêbatur utawa têtalêsing omah kang dipêndhêm.







Kata kunci/keywords: arti pandhêmèn, makna pandhêmèn, definisi pandhêmèn, tegese pandhêmèn, tegesipun pandhêmèn

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.