pamili

pamili

basa JawaBesut

pamili

  1. (Wl) êngg pc kula-warga, kadang.







Kata kunci/keywords: arti pamili, makna pamili, definisi pamili, tegese pamili, tegesipun pamili

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.