pêrban

pêrban

basa JawaBesut

pêrban

  1. (Wl) krama/ngoko blêbêd (gudhig, lêlara lsp);







Kata kunci/keywords: arti pêrban, makna pêrban, definisi pêrban, tegese pêrban, tegesipun pêrban

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.