pêpujan

basa JawaBesut

pêpujan
Lingga: (puja)
br

  1. dipêpundhi, dikurmati bangêt (tmr. marang dewa, ent tmr. kang kinasihan);
  2. kang kinasih bangêt.







Kata kunci/keywords: arti pêpujan, makna pêpujan, definisi pêpujan, tegese pêpujan, tegesipun pêpujan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.