pêlpèn

pêlpèn

basa JawaBesut

pêlpèn

  1. (Wl) pc gagang pèn mawa isi mangsi.







Kata kunci/keywords: arti pêlpèn, makna pêlpèn, definisi pêlpèn, tegese pêlpèn, tegesipun pêlpèn

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.