pèron

basa JawaBesut

pèron (Wl) krama/ngoko

  1. èmpèring sêtasiyun;
  2. (karcis-pèron) karcis mlêbu ing peron.







Kata kunci/keywords: arti pèron, makna pèron, definisi pèron, tegese pèron, tegesipun pèron

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.