otonomi

basa JawaBesut

otonomi Aksara Jawa: ꦲꦺꦴ (o)ꦠꦺꦴ (to)ꦤꦺꦴ (no)ꦩꦶ (mi)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) prentah bawa dhewe.







Kata kunci/keywords: arti otonomi, makna otonomi, definisi otonomi, tegese otonomi, tegesipun otonomi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.