ora ana landhane

basa JawaBesut

ora ana landhane Aksara Jawa: ꦲꦺꦴ (o) (ra) (_) (a) (na) (_) (la)ꦤ꧀ (n) (dha)ꦤꦺ (ne)
Lingga: (landha)

  1. ent ora ana tabête;







Kata kunci/keywords: arti ora ana landhane, makna ora ana landhane, definisi ora ana landhane, tegese ora ana landhane, tegesipun ora ana landhane

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.