ombèr

basa JawaBesut

ombèr krama/ngoko

  1. isih jêmbar papane (kobèt, ora sêsak);
  2. ent ora rupak (têbane, jajahane, wêktune);







Kata kunci/keywords: arti ombèr, makna ombèr, definisi ombèr, tegese ombèr, tegesipun ombèr

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.