nyurupi

basa JawaBesut

nyurupi
Lingga: (nyurupake)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko nyurupi
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

nyêrapi, nyêrêpi

krama
Krama nyurupi
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. nglêbokake ing;
  2. mbanjêli pagawean;
  3. nyoba nakêr manèh
Kacocogna karo
  • surup.







Kata kunci/keywords: arti nyurupi, makna nyurupi, definisi nyurupi, tegese nyurupi, tegesipun nyurupi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.