nyakot

basa JawaBesut

nyakot


  1. krama/ngoko namakake untu têrus digêgêt (uga ent);;
Kacocogna karo cakot.







Kata kunci/keywords: arti nyakot, makna nyakot, definisi nyakot, tegese nyakot, tegesipun nyakot

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.