Tuduhaké menu pokok

basa JawaBesut

nur


  1. (Ar) krama/ngoko ak cahya, sorot.








Kata kunci/keywords: arti nur, makna nur, definisi nur, tegese nur, tegesipun nur
  sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org