basa JawaBesut

nun


  1. pc kula nuwun, nuwun.







Kata kunci/keywords: arti nun, makna nun, definisi nun, tegese nun, tegesipun nun

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.