nonoman

basa JawaBesut

nonoman


ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko nonoman
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

kang isih nom.







Kata kunci/keywords: arti nonoman, makna nonoman, definisi nonoman, tegese nonoman, tegesipun nonoman

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.