njudhag

basa JawaBesut

njudhag
Lingga: (judhag)

  1. njungupake ing jurang;
  2. ent sênêng agawe piala utawa karusakaning liyan.







Kata kunci/keywords: arti njudhag, makna njudhag, definisi njudhag, tegese njudhag, tegesipun njudhag

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.