njèrèng

basa JawaBesut

njèrèng
Lingga: (jèrèng)
krama/ngoko

  1. nggêlar, njèmbrèng;
  2. ent njlèntrèhake, mahyakake prakara sing kinêkêr;
  3. ngubêtake pamêtune supaya bisa kêcukup kabutuhane.







Kata kunci/keywords: arti njèrèng, makna njèrèng, definisi njèrèng, tegese njèrèng, tegesipun njèrèng

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.