nguntupake

basa JawaBesut

nguntupake krama/ngoko

  1. ngatonake pucuke sathithik;
  2. ent nglairake (mahyakake) sathithik (tmr. panêmu lsp)
Kacocogna karo
  • untup.







Kata kunci/keywords: arti nguntupake, makna nguntupake, definisi nguntupake, tegese nguntupake, tegesipun nguntupake

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.