ngunthêt

basa JawaBesut

ngunthêt krama/ngoko

  1. ngêlongi (nylingkuhake) sathithik;
  2. ent nyidhêm (ora mblakakake)
Kacocogna karo
  • unthêt.







Kata kunci/keywords: arti ngunthêt, makna ngunthêt, definisi ngunthêt, tegese ngunthêt, tegesipun ngunthêt

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.