ngungkurake

basa JawaBesut

ngungkurake
Lingga: (ngungkuri)

  1. ndokok ing saburine;
  2. ngêtrap lsp. mungkur;
  3. ent nyingkur, ngêmohi
Kacocogna karo
  • ungkur, mungkur, pungkur.







Kata kunci/keywords: arti ngungkurake, makna ngungkurake, definisi ngungkurake, tegese ngungkurake, tegesipun ngungkurake

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.