ngglayar

basa JawaBesut

ngglayar
Lingga: (glayar)
krama/ngoko

  1. (utawa glayaran, glayar-glayar) sênggoyoran arêp tiba;
  2. êngg ks nggluyur, lunga klambrangan;
  3. gunêman tanpa têgês (nyimpang wosing rêmbug);







Kata kunci/keywords: arti ngglayar, makna ngglayar, definisi ngglayar, tegese ngglayar, tegesipun ngglayar

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.