nggayêmi

basa JawaBesut

nggayêmi
Lingga: (gayêm)
krama/ngoko

  1. mamah mangan sing wis dielêd tmr. sapi lsp.;
  2. ks mangan;







Kata kunci/keywords: arti nggayêmi, makna nggayêmi, definisi nggayêmi, tegese nggayêmi, tegesipun nggayêmi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.