ngawêngi

basa JawaBesut

ngawêngi Aksara Jawa: (nga)ꦮꦼ ()ꦔꦶ (ngi)
Lingga: (kawêng)

  1. ent ngupêngi, nglimputi;








Kata kunci/keywords: arti ngawêngi, makna ngawêngi, definisi ngawêngi, tegese ngawêngi, tegesipun ngawêngi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.