ngawêl-awêl

basa JawaBesut

ngawêl-awêl


  1. êngg ks mangan.







Kata kunci/keywords: arti ngawêl-awêl, makna ngawêl-awêl, definisi ngawêl-awêl, tegese ngawêl-awêl, tegesipun ngawêl-awêl

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.