ngangsu

basa JawaBesut

ngangsu krama/ngoko

  1. golèk banyu;
  2. ent golèk kawruh (mêguru)
Kacocogna karo
  • angsu.







Kata kunci/keywords: arti ngangsu, makna ngangsu, definisi ngangsu, tegese ngangsu, tegesipun ngangsu

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.