ngaglag-aglag

basa JawaBesut

ngaglag-aglag


  1. êngg ks mangan.







Kata kunci/keywords: arti ngaglag-aglag, makna ngaglag-aglag, definisi ngaglag-aglag, tegese ngaglag-aglag, tegesipun ngaglag-aglag

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.