ngêtokake adaini

basa JawaBesut

ngêtokake adaini Aksara Jawa: ꦔꦼ (ngê)ꦠꦺꦴ (to)ꦏ꧀ (k) (ka)ꦏꦺ (ke) (ha) (da)ꦲꦶ (hi)ꦤꦶ (ni)

  1. ent tumandang kalawan karosan (mêmpêng).







Kata kunci/keywords: arti ngêtokake adaini, makna ngêtokake adaini, definisi ngêtokake adaini, tegese ngêtokake adaini, tegesipun ngêtokake adaini

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.