ngêngon

basa JawaBesut

ngêngon

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko ngêngon
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. angon (rajakaya lsp);
  2. ent ngulat-ulatake
Kacocogna karo
  • ngon, angon.







Kata kunci/keywords: arti ngêngon, makna ngêngon, definisi ngêngon, tegese ngêngon, tegesipun ngêngon

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.