ndublong

basa JawaBesut

ndublong Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n)ꦢꦸ (du)ꦧ꧀ (b)ꦭꦺꦴ (lo) (ng)
Lingga: (dublong)

  1. ks bêbanyu.








Kata kunci/keywords: arti ndublong, makna ndublong, definisi ndublong, tegese ndublong, tegesipun ndublong

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.