ndlundung

basa JawaBesut

ndlundung
Lingga: (dlundung)
krama/ngoko

  1. tansah têrus urut-urutan tanpa kêndhat;
  2. ks bêbanyu
Kacocogna karo
  • dlêndêng, dumlundung.







Kata kunci/keywords: arti ndlundung, makna ndlundung, definisi ndlundung, tegese ndlundung, tegesipun ndlundung

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.